OM TOPPIDRETTSGYMNASET


Toppidrettsgymnaset i Telemark (TiT)
er en privatskole som ligger i Skien, setralt plassert i forhold til de største og mest aktive ridearenaer i landet. Skolen er godkjent av Olympiatoppen og er en landsdekkende skole som tilbyr studiespesialisering med Toppidrett. Her får hver enkelt elev individuell oppfølging, både faglig og innen sin idrett. Skolen har 230 elever fordelt på 10 idretter hvorav sprangridning er en av dem. Trenerene, i samarbeid med skolens ledelse legger vekt på å skape et miljø der elevene opplever en treningshverdag med fokus på utvikling og mestring.

TiT er en skole på idrettens premisser. Skolen har et høyt kvalifisert støtteapparat med både fysioterapeut, kostholdsveileder, helsesøster og mentaltrener på huset. Sprangrytterne ved TiT holder til på Stall OL. Her får de undervisning fire dager i uka og blir også fulgt opp under stevner. Vi bor selv på stedet og er tilgjengelige for elevene på døgnbasis, så har de problemer av noe slag så gjør vi det vi kan for å hjelpe.

KONTAKT OSS

Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan du se våre kontaktsider eller sende inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

 

Stall OL
Hanesbakken 111
3729 Skien

Lise: lise.stallol@gmail.com / Tlf: 91867985
Ove: ove.stallol@gmail.com / Tlf: 90828140