TOPPIDRETTSGYMNASET

Stall OL samarbeider med Toppidrettsgymnaset i Telemark 
TOPPIDRETTSGYMNASET
Toppidrettsgymnaset i Telemark (TiT) er en privatskole som ligger i Skien, sentralt plassert i forhold til de største og mest aktive ridearenaer i landet. Skolen er godkjent av Olympiatoppen og er en landsdekkende skole som tilbyr studiespesialisering med Toppidrett. 

 

 

OM TOPPIDRETTSGYMNASET

OM TOPPIDRETTSGYMNASET


Toppidrettsgymnaset i Telemark (TiT)
er en privatskole som ligger i Skien, setralt plassert i forhold til de største og mest aktive ridearenaer i landet. Skolen er godkjent av Olympiatoppen og er en landsdekkende skole som tilbyr studiespesialisering med Toppidrett. Her får hver enkelt elev individuell oppfølging, både faglig og innen sin idrett. Skolen har 230 elever fordelt på 10 idretter hvorav sprangridning er en av dem. Trenerene, i samarbeid med skolens ledelse legger vekt på å skape et miljø der elevene opplever en treningshverdag med fokus på utvikling og mestring.

TiT er en skole på idrettens premisser. Skolen har et høyt kvalifisert støtteapparat med både fysioterapeut, kostholdsveileder, helsesøster og mentaltrener på huset. Sprangrytterne ved TiT holder til på Stall OL. Her får de undervisning fire dager i uka og blir også fulgt opp under stevner. Vi bor selv på stedet og er tilgjengelige for elevene på døgnbasis, så har de problemer av noe slag så gjør vi det vi kan for å hjelpe.
TRENINGEN

TRENINGEN


Vi har en stor hestebil
med plass til 11 hester i tillegg til hengere, og sørger for at alle får hesten sin til stevne selv om de ikke har tilgang til egen transport. Elevene bor på hybel i gangavstand til stallen og skolen sørger for transport mellom stall og skole. En til to ganger i året har vi treningsleir/studietur som en del av skoletilbudet og det er store variasjoner i innholdet.

Vi har hatt toppryttere, som Piet Raijmakers og Jeff Billington på besøk hjemme på stallen, vi har oppsøkt lærekrefter i utlandet, vi har reist utenlands på stevne og vi har vært publikum på internasjonale arrangement. Hvis treningsleiren strekker seg over lengre tid sender skolen med egen lærer som ser til at elevene ikke får faglige hull.

Å drive med sprangridning kan innebære mange fraværsdager, men på TiT blir alt fravær forbundet med idretten godkjent og havner ikke på vitnemålet eller påvirker karaktersetting. Skolen tilrettelegger undervisningen for hver enkelt elev og dersom eleven må være borte fra skolen vil han/hun i samarbeid med læreren få skoleoppgaver som sørger for at det faglige blir ivaretatt. Skolen har også tilbud om ekstraundervisning i flere fag ukentlig og har i tillegg status som dysleksivennlig skole.

KONTAKT OSS

Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan du se våre kontaktsider eller sende inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

 

Stall OL
Hanesbakken 111
3729 Skien

Lise: lise.stallol@gmail.com / Tlf: 91867985
Ove: ove.stallol@gmail.com / Tlf: 90828140