OM OSS

Bedriften består av Ove Hansen, hovedtrener i sprang, Lise Wallentinsen som har overoppsynet med stallene og er den som har ansvar for tilridning og utdanning av unghester. Lise har også privattimer, både i bakkearbeid og sprang. Malin Betten Hansen er konkurranserytter og rir både unge og rutinerte hester opp til GP nivå
Lise Wallentinsen

Lise Wallentinsen

Lise Wallentinsen ble i 1993 uteksaminert Ridelærer trinn II fra Starum etter å ha gått tre år i lære hos Ove Hansen. Hun har drevet rideskole og jobbet som trener/ridelærer siden 1987. Lise var aktiv konkurranserytter som junior, ungrytter og ung senior og har vært Norgesmester seks ganger i tillegg til flere sølv og bronsemedaljer. Hun er også Nordisk mester og har representert Norge i EM
Ove Hansen

Ove Hansen

Ove er Ridelærer trinn III og startet sin første rideskole som 15 åring. Han tok ridelærerutdannelse i Sandnes og reiste deretter til NK Hansen i Danmark for å videreutvikle seg mer i sprang. Ove har vært en av Norges mest meriterte trenere siden slutten av 70-tallet og har veiledet utallige ryttere opp til Grand Prix nivå. Ove var selv Norges beste, og i flere år eneste, rytter av internasjonal kvalitet og har deltatt i to OL, ett VM, to EM, blitt Nordisk Mester to ganger og har 8 kongepokaler. Som trener og rytter har han over 130 medaljer i mesterskap.
Malin Hansen

Malin Hansen

Malin er Oves eldste datter. Hun er nesten født på hesteryggen og har konkurrert fra hun var 8 år gammel. Malin har vært på landslaget både som junior, ungrytter og senior, og har vært norgesmester i alle alderskategorier før fylte 19 år. Hun er to ganger topp-12 i EM, nordisk mester og er ofte å se i toppen av resultatlistene, både nasjonalt og internasjonalt. Malin overtar unghestene våre når de er utdannet opp til 120/130 nivå og utvikler dem videre. Hun er også den, som i hovedsak, tar seg av sprangdelen på hester vi har i ridning. Malin jobber 100% som eiendomsmegler, men bruker allikevel mange timer i uka i salen og har alltid en håndfull hester som hun konkurrerer.

KONTAKT OSS

Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan du se våre kontaktsider eller sende inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

 

Stall OL
Hanesbakken 111
3729 Skien

Lise: lise.stallol@gmail.com / Tlf: 91867985
Ove: ove.stallol@gmail.com / Tlf: 90828140