KURS OG UNDERVISNING

Stall OL tilbyr ulike undervisningsformer.
KURS OG UNDERVISNING
Vi tilbyr sprangtrening i grupper, privattimer både i sprang og bakkearbeid, drop in timer i sprang og bakkearbeid samt helgekurs og lengre treningsopphold. En riktig grunnsits og posisjon på hesten er avgjørende for at hesten skal kunne jobbe best mulig under rytter og er noe av det vi har størst fokus på når vi underviser. En rytter som bruker hesten for å finne balansen, som sitter skeivt eller drar hesten skeiv vil feilbelaste hesten og med tiden bryte hesten ned.

Vi ønsker friske og holdbare hester som kan fungere i sporten i mange år. Å kunne ri hesten til tøylen uten hjelpetøyler eller andre hjelpemidler er viktig og nødvendig. Kan man ikke ri hesten på bakken med ekte ettergift så får man det tilbake på sprangbanen. Rytteren skal lære å ri hesten med følsomhet og ikke rå kraft, både på bakken og på sprangbanen. En sterk hest er like følsom i munnen som en som ligger mykt i hånden, den har bare en annen måte å reagere på.

Vi har varierte sprangtreninger med mye skoleringsøvelser for å gjøre rytterne teknisk flinke og for å få hestene ridbare. Gymnastikkhopping og vanlig banehopping med spesialinder og masse hinderfyll er også en del av treningsopplegget.

KONTAKT OSS

Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan du se våre kontaktsider eller sende inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

 

Stall OL
Hanesbakken 111
3729 Skien

Lise: lise.stallol@gmail.com / Tlf: 91867985
Ove: ove.stallol@gmail.com / Tlf: 90828140